Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Basszusgitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

OLP Tony Levin


Basszusgitár >>> Elektromos >>> OLP - Tony Levin

Krisztián2007-12-27 11:55:42
Előnyök:Igényes anyagok: basswood (hárs) test, jávor nyak, jávor vagy rózsafa fogólap. Az aktív elektronika miatt (magas/közép/mély) sokoldalúan lehet a hangszínt beállítani. Hitelesen hozza az MM soundot. Ha kell, röfög, ha kell, a mélyek rúgnak hasba. Hangtechnikusok is szeretik, mert nagy jelet ad le gyakorlatilag zajmentesen. A nyak rendkívül kényelmes az 5 húr ellenére is. Az én példányomnak szép egyenes a nyaka, az összeszerelés a kategóriában a jobbak közé tartozik. És még egy személyes megjegyzés: koncertek után általában odajön 1-2 basszeros érdeklődni, milyen hangszeren játszom, mert nagyon szépen és karakteresen szól a zenében.
Hátrányok:Sajnos a távol-keleti összeszerelés miatt válogatni kell, mert az összeszerelési minőség itt-ott hagy némi kívánnivalót maga után. Pl. az én hangszeremen a hangolókulcsot rögzítő kis lapocska sarka kissé kilóg a fej síkjából. Kicsit lehetne nagyobb a húrtávolság, mert a nyak bőven engedné (cserébe így kényelmesebb). Zabálja az elemet. Nem tudom, hátrány-e, de nekem jávor fogólapos van, ennek a mélyei messze vannak a rózsafa fogólapos Stingray-től. A hangja kevésbé függ a játékmódtól. Gondolom az egy hangszedő miatt is. Ez MM betegség, bár ami pozitív, hogy egy kezdő kezében is jól szól.
Vélemény:Ár-teljesítmény arányaiban kiemelkedő. Meggyőződésem, hogy ennyiért az országban nem lehet jobb új hangszert vásárolni. A nézőtérről nem látni a "made in china" feliratot, a hang pedig színvonalas.
Zenei stílus:Minden stílusban megállja a helyét, de főleg rock, blues, funky zenéhez ajánlanám.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása