Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Erősítő>>>Basszusgitár>>>Fej

Vélemény hozzáadása

Ampeg B-2


Erősítő >>> Basszusgitár >>> Fej >>> Ampeg - B-2

Krisztián2007-12-27 13:06:24
Előnyök:Ampeg sound, megbízható, nagy teljesítmény (350W 4 ohmon), akár nagyobb színpadon is megállja a helyét. A két csatornaként is működtetehető hangszínszabályzó rendszerrel (a grafikus E.Q. kapcsolható) teljesen különböző hangzásokat lehet kicsalni a fejből (persze az Ampeg karakterisztika végig jelen van). Rack-be építhető, így biztonságosan szállítható. Magas minőségű szimmetrikus kimenet, melyre az E.Q. elől és utána is küldhető a jel. Effekt ki-bemenet. Hasznos, hogy használhatok hozzá másik előfokot, ill. ennek az előfokát használhatom más végfokon. Így pl. egy csöves előfokkal még melegebb hangzás érhető el.
Hátrányok:Nincs kompresszor, mute gomb, hangológép kimenet. Talán ezeket hiányolom leginkább. Aki "tiszta" hangot szeretne, az ne válasszon Ampeget, mert színezi a hangot. Bár akinek bejön az Ampeg hangja (pl. nekem), annak ez előny.
Vélemény:Rockereknek csak az Ampeg! Ha nincs 300 ezred mondjuk SVT pro-3-ra, akkor nem fogsz csalódni a B-2-ben sem. Mivel én e-bay-en lőttem, elég kedvező áron jutottam hozzá. Nem bántam meg egy percig sem, mert a hangja világszínvonalú, a teljesítménye pedig... Még nem tudtam kihajtani :-) Újonnan már csak az újabb változatát lehet kapni nagyobb teljesítménnyel (450W/4 ohm). Ennek az ára úgy 170 ezer.
Zenei stílus:Főleg rock, blues, de funky-hoz is jó, sőt a jazzben is megállja a helyét. Tehát sokoldalú.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása