Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Erősítő>>>Basszusgitár>>>Kombó

Vélemény hozzáadása

Peavey MAX (R) 110


Erősítő >>> Basszusgitár >>> Kombó >>> Peavey - MAX (R) 110

Bujdosó Márk2007-12-30 13:59:16
Ennyiért vettem:35 ezer Ft
Leírás:20 watt 10" -es hangszóró. Egyszerű gyakorlóerősítő.
Előnyök:Meglepően hangos, pedig csak 20wattos a kicsike. Alig kellett 1/3 ig felhúzni a hangerőt egy gitár és kis kórus mellett. Persze dob mellett nem is hallatszódna... Azért döntöttem emellett mert a Peavey tartós jó minőségű erősítőket gyárt.
Hátrányok:Valahogy túl sok a mélye(még teljesen letekert bass poti mellett is), és érthetetlenre elmossa a hangokat. Újonnan vettem meg a gyártó itteni képviseleténél, de haragszok rájuk mert rámsózták úgy hogy zavaróan zörög valami alkatrésze belül. A probléma orvosolható ha a hálózati dugót a füle alatt húzom át és kifeszítve, és a combót is megdöntöm.
Vélemény:Több mint 12 éve aktívan zenélek Pop, Rock, Blues, Funky, Jazz, de legfőképpen Gospel stílusban. Megfordult már a kezem alatt minden féle erősítő. Gyakorló erősítőnek vettem meg, hogy a vidéken élő kedvesemnél is zenélhessünk. Mindenképpen megéri az árát mert 20 év múlva is hibátlanúl működni fog, de hangja/hangzása miatt még mindig visszasírom azt a Marshall picike kombót amit próbálagattam még jó régen... Meg egy régi Roland kis combócska is jobban a szívemhez nőtt... Ezeket már nem gyártják, és az újjakat még nem volt lehetőségem kipróbálni, azokról nem tudok véleményét mondani.
Zenei stílus:Vigyázni kell vele mert túl Rockos!!!! Én indább a nyugodtabb, lágyabb zenéket kedvelem, és arra ez szinte alkalmatlan!
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása