Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Gitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

Squier Bullet Strat


Gitár >>> Elektromos >>> Squier - Bullet Strat

törő2008-01-29 17:17:22
Ennyiért vettem:36 ezer Ft
Leírás:Tipikus strat, 21 bund, vintage 6 pontos tremoló, öntvény kulcsok. Rózsafa fogólap. Én kicseréltem a hátsó pickupot Egy Schaller Hot Stuff humbuckerre, azóta bármelyik metálgitárnak odaver. Hangolókulcsokat olajkulcsokra cseréltem.
Előnyök:Kényelmes nyaka van. Szépen hozza a strat hangzást.
Hátrányok:A test valami vacak fából van.
Vélemény:Gitár kezdőknek.
Zenei stílus:amire egy strat, az enyém metál.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányKovács árpád2010-01-26 20:10:20
Ennyiért vettem:29 ezer Ft
Leírás:Nos,amikor először kipróbáltam a hangszerboltban,nagyon jó hangja volt.Miután hazavittem,egy nagy fender fm 212esre kötöttem és alacsony torzításon használtam.Overdrive-val.Sokszor használtam élőben is és próbán is és sztem így jó hangja van.Nincsenek vele problémák,csak is húrt kell rajta cserélni.9-es húrt használok,az dukál hozzá és könnyebb hajlítani.
Előnyök:kényelmesen a fogása,a tartása és szerintem a hangja is nagyon jó
Hátrányok:hát tény hogy kínai gitár és a hangolókulcsok néha eresztenek,de azon kívül semmi más
Vélemény:én egy éve használom,nem foglalkozom vele,hogy kínai,ha vigyáz rá az ember,akkor semmi baja nem lesz
Zenei stílus:blues,rock,puhább hangzású zenék
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányLee2010-06-16 19:39:35
Ennyiért vettem:30 ezer Ft
Leírás:keményfa test, jávor nyak, rózsafa fogólap, 21 bund, 3 Single-Coil, standard tremoló.Fekete szín
Előnyök:Nagyon kényelmes nyaka van, emellett a hangja se rossz.
Hátrányok:A hangoló kulcsok esnek szét, és nagyon engednek. Tremolózás közben hangolódik egy kicsit.
Vélemény:Az árához képest korrekt kis hangszer. Kezdőknek tökéletes.
Zenei stílus:Rock,blues inkább. Metálra sem rossz ,de nem az igazi.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányfoxymaxy2010-08-21 22:26:47
Ennyiért vettem:32 ezer Ft
Leírás:Postán érkezett, nagy örömmel fogadtam. ;) Aztán irány az ismerősömhöz egy alapos beállításra.Ezt mindenképp el kell végezni rajt, drámai lesz a különbség, higgyétek el.Na meg, egy hangolókulcs csere.Ezeken kívűl, nagyon a szívemhez nőtt remélem még sokáig kiszolgál. Na persze vigyázok is rá rendesen. Páran, akik kipróbálták meglepődtek, hogy milyen kényelmes rajt játszani. Talán egyszer majd a húrlábhoz beruházok egy single-buckerre. ;)
Előnyök:Elérhető ár, kényelmes nyak, Strato feeling.
Hátrányok:A hangolókulcsokat hamar megutáltam. Nagyon rosszak, pontatlanok, eresztenek. Igaz én nem vagyok nyújtogatós, nem is használom a kart.A kulcsok cseréje után, vége lett a hamis korszaknak.
Vélemény:Szeretem.Nem bántam meg, hogy Őt választottam. ;)
Zenei stílus:Lágy rockzene, blues.Torzítás nélkül nagyon tiszta hangja van.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányasd2010-08-27 20:53:51
Ennyiért vettem:17 ezer Ft
Leírás:asd
Előnyök:szép hangja van ha nemtorzitom..
Hátrányok:sarki boltból vett fényezés van rajta
Vélemény:1. gitárnak teljessen tökéletes
Zenei stílus:jazz, rock, egykét metal szám max
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányDanone2010-11-08 18:33:05
Ennyiért vettem:20 ezer Ft
Leírás:Már leírták
Előnyök:Kényelmes
Hátrányok:Pickupok zúgnak és gerjednek szóval torzítva nagyon hulladék. A test se egy igazán jó cumó. A tremolót 2szer használtam 1szer amikor megnéztem milyen másodszor amikor meghúztam a rugóit hogy ha véletlen a húrlábhoz érek ne hangolódjon el...
Vélemény:Első gitárnak tökéletes ha otthon prüntyög az ember de amúgy nagyon nem az igazi.
Zenei stílus:Lágyabbakra jó
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányZotya2010-11-12 09:00:50
Ennyiért vettem:29900 ezer Ft
Leírás:Mindenki leírta.
Előnyök:óccsó
Hátrányok:Gitározhatatlan. Egyedül a nyak ér valamit, budok 2-es Kezdőnek megfelel, de csak addig amíg egy másik elektromos gitárt a kezébe nem fog. Összegezve, Fos!!!!
Vélemény:Összegezve, Fos!!!!
Zenei stílus:Lakodalmas tinglitangli.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény aránycsumpi2010-11-25 01:16:23
Ennyiért vettem:28500 ezer Ft
Leírás:3single coil,szokásos standard strat
Előnyök:Kémyelmes nyak,jól játszhatóság,Könnyű és persze nincs ára,ahhoz képest mennyire jó.
Hátrányok:a fa anyaga,talán az elektronika és a hardwerek olcsó anyaga.De ezeket nyilván lehet tuningolni.
Vélemény:Kényelmes minden tekintetben,ki mit mond. strató feeling azért ott van. Na és a másik hogy nekem semmi bajom nem volt a kulcsokkal,az már csk kötözködés.Nagyon jó kis tanulógitár!!! Hajrá squier!!!
Zenei stílus:Funky,blues,raggae
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányGólya2011-03-08 00:13:25
Ennyiért vettem:17000 ezer Ft
Leírás: "Konstrukció: csavarozott nyak Test: hárs (rétegelt) Menzúra: 25.5" (648 mm) Nyak: jávor Fogólap: rózsafa Berakás: pont poziciójelölők Hangszedő: 3 Single-Coil Strat Elektronika: főhangerő, 2 hangszín, 5-állású pickup kapcsoló Hardver szín: króm Húrláb: Synchronous Tremolo Cast nyereggel "
Előnyök:Iszonyat jó ár érték arány főleg ha használtan szerzed be jó állapotban mint az én esetemben /közel alapanyag áron/. Hozza a strato feeling-et. Nekem tetszik hogy nem a nagyfejű "vintage" fejet rakták rá. Belül is igényesen van kidolgozva ez sokakat nem érdekelhet mert "úgysem látszik" de jó a tudat, hogy nincs összekókányolva belül sem /az affinity-m ocsmány volt belül pedig az elvileg egy szinttel feljebb van/. Szép lakkozás, igényes kidolgozás. Nagyon kényelmes nyak, rózsafa lefogólap. HSH elrendezés-re lehetőség /legalábbis nálam/.
Hátrányok:Iszonyat marhaságnak tartom a tremoló rendszert strato-ba nem csak ennél a szériánál a többinél is simán ki lehetne hagyni belőle inkább hagynák meg a sima hidas megoldást, több anyag is maradna a testbe. Gyenge minőségű hangolókulcsok, és húrok. Nekem a gyári beállítással a híd megemelkedett nem bírták a terhelést a rugók. Beleraktam 5 db rugót aztán húztam a tartó csavarokon és 10-es húrkészlettel felhúroztam, meg se moccant. Így a 11-est is elbírná szerintem, pedig a bullet-ra álltalában 9-est szoktak rakni /gondolom mert nem bírja a 3 rugó/. Sajnos jó pár darabnak rétegelt a teste. Zajos a hangszedő de ez orvosolható.
Vélemény:Egy új húrkészlettel, és egy új hangolókulcs készlettel teljesen megállja a helyét persze egy alapos beállítás sem árt. Elég sokan lehúzzák ezt a szériát pedig ennyiért ugyan jó, sz.rabbnál sz.rabb gitárok mennek jóval drágábban is. Kezdőknek, nemkezdőknek sovány pénztárca miatt, csak a strat hang miatt, ha egy kicsit más vizekre szeretnénk evezni, ez a hangszer megfelelő rá. Nekem nagyon bevált.
Zenei stílus:Metal nem, szerintem a stratocaster nem erre van kitalálva. Ezen kívül amire akarod.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányRICSWEE2011-06-08 10:33:45
Ennyiért vettem:38900 ezer Ft
Leírás:FENDER SQUIER BULLET STRAT
Előnyök:NAGYON KÉZRE ÁLLÓ GITÁR TIPIKUS STRATO
Hátrányok:a HANGOLÓKULCSOK DE EZ ORVOSOLHATÓ
Vélemény:nEKEM NAGYON TETSZIK IGAZ VAN NÉHÁNY PROBLÉMA A HANGOLÓKULCSOKKAL DE E Z ORVOSOLHATÓ
Zenei stílus:Inkább a grunge hoz jó
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányoldman2011-06-23 18:58:15
Ennyiért vettem:20000 ezer Ft
Leírás:Test hárs 3 db-ból ez az igazi a rétegeltet ne vedd meg! Nyak jávor,rózsafa fogólap. Bundok 21 médium jumbó. Kulcsok lemez házas kivitel/xar/.
Előnyök:Jó a nyak és a test is jó lenne,de már nem elég vastag 45 mm.volna az igazi!
Hátrányok:Gyenge a hangszedők minősége,a kulcsok engednek,pontatlan a tremoló,a hangváltó kapcsoló elég hamar megadja magát recseg-ropog.A nyak illesztése nem megfelelő,mert az É1 húr MÁR-MÁR LEFUT a fogólapról az alsó fekvésekben!
Vélemény:Nekem nem volt soha Bullet,de évek óta javítok,beállítok és innen a tapasztalat. Kezdőnek jó,de tuningolni nem éri meg,mert rohadt sokba kerülnek a normális használható dolgok,ha ráuntál dobjad piacra és amit rá költenél azt tedd hozzá az árához és vegyél egy olyat ami az elképzelésednek és a már közben kialakult zenei stílusodnak megfelel!
Zenei stílus:Rock,Fanky,Blues.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányTom2013-07-03 10:45:32
Ennyiért vettem:32 ezer Ft
Leírás:Lásd.Előző bejegyzések. Dupla pick-up a húrlábnál.
Előnyök:Olcsó ár, jó hangzás. Szép lakkozás.
Hátrányok:Kidolgozási minőség silány. Ferdén behajtott csavarok, itt-ott elálló koptató műanyag. Első két hétben elhangolódott, talán a nyak nem állt be mert nem voltak a húrok megfeszítve.
Vélemény:Első gitárom, nincs tapasztalatom hasonlításra. Ebben az árban a Cort G 110jöhetett volna szóba, nem tudom az jobb-e. Alapzajt kiküszöböltem egy saját készítésű, jobb minőségű kábellel.
Zenei stílus:Guitar Rig-el bármihez.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény aránygeradave2013-10-18 19:29:51
Ennyiért vettem:30000 ezer Ft
Leírás:20th Anniversary edition Artic White, HSS, kicseréltem a pickupokat Squier Stratocaster Pickupokra.
Előnyök:Nagyon kényelmes nyak, a középső és a híd pickup nagyon szépen szól, a nyakpickup nem. Nem hangolódik egyáltalán, a tremoló 3 rugóval elbírja a 11-52 es húrokat, le lehet hangolni Drop #A-ba és úgy is gyönyörűen szól. Egyszer vettem rá 13-56 os húrokat, de azokkal már nem bírt a 3 rugó, lehet h öttel működne.
Hátrányok:Nyakpickup se a régi se az új :( Szar minőségű hangolókulcsok. Két-három éve folyamatosan lazulnak ki belőle a csavarok(2002-es). Nem hangolódik el csak csörögnek a kulcsok.
Vélemény:Imádom, most fejleszteni fogom: Új tremolo(fekete :)) Új jack aljzat (fekete :D) Új hangolókulcsok (ráfér, fekete) EMG H4 - S3 - S3 Új csavarok :D szóval kábé már csak a teste meg a nyaka lesz eredeti.
Zenei stílus:Igazából ha nem szólózni akarsz akkor akármi, de ha kicseréled a nyakpickupot akkor tényleg mindent tudsz vele játszani.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányHadobás Milán2008-04-05 09:40:10
Ennyiért vettem:29900 Ft
Leírás:* Konstrukció: csavarozott nyak * Test: hárs * Menzúra: 25.5" (648 mm) * Nyak: jávor * Fogólap: rózsafa * Berakás: pont poziciójelölők * Hangszedő: 3 Single-Coil Strat * Elektronika: főhangerő, 2 hangszín, 5-állású pickup kapcsoló * Hardver szin: króm * Híd: Synchronous Tremolo Cast nyereggel * Kulcs: Covered * Bund: 21 Medium
Előnyök:Kezdőknek nem rossz választás viszont akinek nem ez az első gitárja annak nagyon nem ajánlom!
Hátrányok:Nagyon zajosak a pickup-ok és messze nem közelítik meg pl az affinity strato (az is squier)hangját... Tremolózás közben nagyon el tud hangolódni,én már nem is használom a tremolóját. Olcsóbb gagyi fából készült így érezhetően rossz ha játszol rajta...
Vélemény:Kezdőknek jó, haladóbbaknak nem ajánlom
Zenei stílus:Bluse és rock inkább (metálra nem annyira de megfelelő beállítással enyhén lehet metálra hasonlító hangzást kicsikarni)
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása