Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Gitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

SX SEG1


Gitár >>> Elektromos >>> SX - SEG1

Martin2008-02-05 18:08:25
Ennyiért vettem:31 ezer Ft
Leírás:Az előző bejegyzésem nem sikerül :D -- Jó kis gitár, nekem semmi bajom nincs vele.
Előnyök:Test alakja kényelmes, súlya sem olyan nagy, a húrok nem hangolódnak el hamar, én több hétig is használtam miután újra be kellett hangolni.
Hátrányok:Nem tudok ilyenről.
Vélemény:Szeretem:). Nincs vele baj, minősége is jó.
Zenei stílus:Egy torzítóval akármit lehet vele játszani, de alapból -én- "könnyű rockot" játszok vele. De néha játszok metált is, azt distortionnal, és azzal valami iszonyat durva.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányAnonymus2008-06-02 15:36:00
Ennyiért vettem:56 ezer Ft
Leírás:Tömör éger test, csavarozott nyak, 24 bund, vintage tremoló, 1 hangszín és 1 hangerő poti, 5 állású pickupváltó, H-S-H pickupok.
Előnyök:Vékony, kényelmes nyak. Nagyon szép hang. A hangolókulcsok 1, másfél hét alatt sem hangolódnak el ha nem bántjuk őket. A humbuckerek felezhetőek, így egy rakásnyi műfajt játszhatunk vele.
Hátrányok:A pickupváltó egy kicsit közel van a húrokhoz és a pengetés pályájához :D így az elején, mikor megvettem a gitárt, és a hídi hangszedőn játszottam, hajlamos voltam néha lejjebb nyomni a pickupváltót. De ez mára nem téma, csak akkor volt egy kicsit furcsa. Egyébként más hátránya nincs, vagy nem tudok róla.
Vélemény:Viszonylag nehéz gitár (kb 6, 6,5 kg), tömör teste van, és a pickupok is jók. A hangja -véleményem szerint- vetekszik egy EMG hangszedő hangjával. Semmiféleképpen nem egy kezdő gitárról beszélünk, akármennyire is megtévesztő az ára.
Zenei stílus:A felezhető pickupoknak köszönhetően egy sokoldalú hangszerről beszélhetünk. Mindenfélét lehet vele játszani. Metal, jazz, rock, stb.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányGingi2009-02-07 15:30:28
Ennyiért vettem:1 ezer Ft
Leírás:Szar!
Előnyök:Nics!
Hátrányok:Nem ég!
Vélemény:Ne vedd meg!
Zenei stílus:Grindcore
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása