Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Erősítő>>>Gitár>>>Fej

Vélemény hozzáadása

peavey valveking 100


Erősítő >>> Gitár >>> Fej >>> peavey - valveking 100

bóbita2008-03-05 20:02:21
Ennyiért vettem:90000 ezer Ft
Leírás:-100 Watt/4,8 és 16 Ohm -3 db 12AX7 előfok cső -4 db 6L6GC végfokcső -külön hangszín mindkét csatornára -lábkapcsolható gain/volume boost -2 párhuzamos hangfal csatlakozás -beépített zengető -átmeneti tárolóval rendelkező effekt-út -Resonance és Presence szabályzók -A/AB üzemmód szabályzó
Előnyök:tisztája király,sokmindent nem lehet rajta állitani, de jól el van találva. a szóló kiemelés is fasza. ennyiért fullcsöves erősitőt? simán... nekem nem rég van meg,de nagyon teccik :)
Hátrányok:a torz nem igazán gyere be. olyan "semmilyen" :) átlagos. de egy jó multival, vagy pedállal... más egyebet nem tapasztaltam :) ja és dögnehéz:(
Vélemény:simán jó vétel ennyi pénzért. egy jó láda és akárhová mehecc vele :)
Zenei stílus:annak ellenére, h nem igazán jó a torz, mégis inkább metálra ajánlom(ennek az is lehet az oka, hogy én aara használom :) )
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányJanee2012-01-21 16:30:09
Ennyiért vettem:80 ezer Ft
Leírás:100W-os fullcsöves gitárerősítő. 4 végfok, 3db előfokcsővel, két csatornával. Átmeneti tárolós effektút, 4-8-16ohmos állító kapcsoló.
Előnyök:Csöves lévére olcsó, szép hangja van a tisztájának, A/AB beállítás. Egy Marshall 1960 A ládával használom, szól mint a vadállat, ugyanakkor érthető is.
Hátrányok:A torzítása gyenge az én ízlésemnek, de pedálokkal megoldható. Nekem hiányzik a master volume. Dög nehéz!
Vélemény:Mindenkinek csak ajánlanám, remek erőlködő ennyi pénzért pláne!
Zenei stílus:Én metálra használom, az alaptorzítása szerintem hardrockos, de igazából azt hozhatsz ki belőle amit akarsz megfelelő pedálkákkal.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása