Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Gitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

ibanez rg370dx bk


Gitár >>> Elektromos >>> ibanez - rg370dx bk

bóbita2008-03-05 21:20:55
Ennyiért vettem:110 ezer Ft
Leírás:* Konstrukció: csavarozott nyak * Menzúra: 25.5" (648 mm) * Test: hárs * Nyak: 3 db Wizard II (jávor) * Fogólap: rózsafa * Berakás: cápafog * Hangszedő: IBZ INF3(H) / IBZ INFS3(S) / IBZ INF4(H) * Elektronika: hangerő, hangszín, 5-állású pickup kapcsoló * Hardver szin: fekete * Híd: Edge III Tremolo * Kulcs: L6 DIE-CAST, Black Nut * Bund: 24 Jumbo * Szin: fekete (BK: black)
Előnyök:-sokoldalú :) -nagyon kényelmes nyak -tremolo: bár sok helyen olvastam, hogy nem igazán kedvelik, én tökéletesen meg vok vele elégedve(pontos, néha rángatom a kart elég durván, és nem hangoldóik!!!) -hangszedők jók(bár egy normálisat azért elviselne)
Hátrányok:-egy normális hangszedő -nekem ez a single pickup nem gyere be(rossz helyen van, mindig beleakad a pengettyű) -a tremkart nem tom rögziteni, és lötyög -made in indonesia :(
Vélemény:király hangszer, és már nem is belépő kategória(akármien koncerten elfér, sőt studioba is sztem) én meg vok vele elégedve :)
Zenei stílus:univerzális elég sokoldalu
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arány



bucsupeti2009-05-05 11:51:23
Ennyiért vettem:110000 ezer Ft
Leírás:ezt már fentebb leírták....
Előnyök:Nagyon kényelmes nyak!
Hátrányok:Az újjlenyomatok nagyon meglátszanak rajta, de ez csak takarítás kérdése. Nekem benn van egy szarvasbőr darab a tokban, amivel nagyon szépen megtisztítható.
Vélemény:minőségi középszintű gitár. Akinek már volt egy gityója és tovább akar lépni, annak ez lehet a következő állomás. Nagyon jó hangszer, az árát mindenképp megéri!
Zenei stílus:általános. remek tiszták, harapós humbuckerek.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arány



Keke2010-01-01 03:17:39
Ennyiért vettem:110 ezer Ft
Leírás:Feljebb látható a pontos specifikáció..
Előnyök:Nagyon sokoldalú hangszer.Szuper a nyaka,jó nyakprofil,Én nagyon szeretem.A 24.bund közt is kényelmesen eléri az ember.Nagyon jó a tremolója nekem jobban bejött az alacsonyabb fekvése miatt,mint a floyd.A hangolást tökéletesen tartja!(A kart 3 imbusz csavarral lehet állítani,egyel a magasságát és kettővel a szorosságát)Még ha made indonesia akkor is :D A hangszedők is szerintem nagyon el vannak találva,nem hiszem hogy valaha is ki fogom cserélni.Nagyot szólnak és szépen. :-) A test is gyönyörű,nem valami összevissza kényelmetlen gitártest.
Hátrányok:Lassan 4 éve van meg a hangszer,és rengeteget használtam.A tremolónál a húrt fixáló csavarokról lekopott a festés de csak ahova támasztás közben oda ért a kézem.A hangszedőkereteknél a kis csavarokról,szintén ahova hozzá ért az ujjam,ott a fekete csavar kipolírozódott,tehát fényes.Mondjuk engem ez nem zavar :D Ez egy erős közép kategóriás gitár,semmi rosszat nem tudok róla mondani,soha nem hagyott cserben!
Vélemény:Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve,ez az első Ibanezem.Sokáig gyűjtöttem rá,de megérte,és sosem fogom kiadni a kezeim közül!Ár minőségben szerintem verhetetlen!
Zenei stílus:Rock gitárnak is tökéletes,de főleg Metál gitár,bármely hangolásban megállja a helyét.Ezen a gitáron igazán lehet tekerni :p könnyű rajta játszani nagyon!
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arány



laci2011-10-28 11:08:48
Ennyiért vettem:105000 ezer Ft
Leírás:1 hónapja vettem, nem bántam meg. Második gitárom, T0bb év kihagyás után újra van kedvem gyakorolni.
Előnyök:Állatian szól!! (persze ez pedáltól is függ), minimálisat hangolódik el tremoló használatkor
Hátrányok:Pengető állandóan beleakad a kozépső hangszedőbe (ez zavaró), tremoló kar pedig használatkor (néha) a hangerő szabályzó potiba akad..
Vélemény:Nekem nagyon bejott. Boss ME-25el használom, hobby gitárosnak mint én, egy életre elég.
Zenei stílus:rokkkk
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arány



Kolompár Zsigá2013-07-19 20:43:43
Ennyiért vettem:70000 ezer Ft
Leírás:Hát ezs ígye ván jóóó ahogy ván. Öljan jóóó szól rátá a Hopsz te Zsigá metálos verzsóba, hoggy á rállykók majd bepisilnekk. Nékem a pengető nemm ákkádikk bele a szingelkillba, mer nem kell a hurokk közsibé benyomni ázstátt. Nággyon jóó tuddom kísérni véle a metáicát, megg bazseválás közbe bizzserregeti á hásámátt. Jó nággyon ezs á gittár, még pressóba iss.
Előnyök:jóó
Hátrányok:nehézs vóót kicsórni, mer nággy
Vélemény:Az ennyimé a legjobb, valahha elhagynám csórnék másikkát, vádcs jó elvennámá másét
Zenei stílus:lákodállom mettál, cziggány ugrós, halgattó
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arány



Gábor2016-06-14 23:09:09
Ennyiért vettem:99 ezer Ft
Leírás:Lásd fentebb!
Előnyök:Kitűnő hang, kényelmes nyak, nem hangolódik. Kis combo és nagy bika stack erőlködőn is gyönyörűen szól. A tremoló is nagyon bejön.
Hátrányok:Semmi hátrányát nem érzem, nagyon szeretem.
Vélemény:Nagyon jó hangszer, csak ajánlani tudom. Aki meg fikázza...hát arról megvan a véleményem.
Zenei stílus:Rock/Metál
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arány



Vélemény hozzáadása